Meubelmakerij voor Particulieren

Wij staan altijd voor je klaar

Zoekt u vakmanschap en kwaliteit voor je maatwerkprojecten? Bij RSM bieden we gespecialiseerde diensten variërend van meubels op maat tot keuken make-overs en bieden we altijd deskundig advies op maat.

Ik had altijd gedacht dat mijn schuine dakruimte een verloren hoekje zou blijven, totdat ik met Richard in contact kwam. Zijn kwaliteit van werk is simpelweg ongeëvenaard. Wat me vooral opviel, naast zijn onberispelijke vakmanschap, was zijn vermogen om proactief mee te denken en creatieve oplossingen aan te dragen die ik nooit zelf had kunnen bedenken. Het communicatieproces was ook uitzonderlijk, altijd vriendelijk en oprecht geïnteresseerd in mijn wensen en behoeften. Ik kan RSM van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar topkwaliteit, slim denken en een warme klantbenadering. Echt een klasse apart!

Van Keuken Make-Overs tot Unieke Meubeloplossingen

RSM is er voor je als het gaat om maatwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van onder andere meubels op maat, keukens op maat, meubel renovatie, reparatie en restauratie. Ook spuitwerk hoort tot ons aanbod, denk hierbij aan een keuken make-over voor als je de keuken nog niet helemaal zat bent maar toch graag een nieuw kleurtje wilt hebben. Ook met onze op maat gemaakte keukenbladen wordt je keuken weer als nieuw.

Heb je bijvoorbeeld een onmogelijke plek in huis door bijvoorbeeld een schuin dak vraag ons naar de mogelijkheden en wij vinden samen een creatieve oplossing. Ben je op zoek naar een mooie keuken? Met ons grote aanbod aan verschillende materialen zal uw keuken zeker aan je wensen voldoen.

RSM heeft veel professionele machines om aan al je wensen te kunnen voldoen. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel!

Bij RSM krijg je altijd een eerlijk en deskundig advies, we komen graag langs voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.